maandag, augustus 30, 2004

Gmail Invites

Wie wil er Gmail (klik op de link in de titel)?

Ik kan vijf (was 6) mensen uitnodigen voor Gmail! Of zoals Gmail zegt: Invite friends to Gmail. En altijd goed voor een hoge score op de Google-lijst is het opschrijven van deze zin: "I have Gmail-invites to give away!" (benieuwd voor hoeveel verkeer dat gaat zorgen)

Wat is Gmail? Google is onlangs begonnen met het testen van zijn nieuwe gratis e-maildienst Gmail. Een nieuw initiatief dat voor nogal wat ophef heeft gezorgd. Iedere gebruiker krijgt maar liefst een gigabyte aan opslagruimte en e-mailberichten worden ‘eeuwig’ bewaard. Maar volgens sommigen schenden de algemene voorwaarden uw privacy. De datum van een algemene introductie van Gmail is nog niet bekend gemaakt. De meest opvallende eigenschap van Gmail is natuurlijk de 1 GB aan opslagruimte, honderden malen meer dan bij Hotmail, Yahoo! of Freemail. Je kan je niet aanmelden voor Gmail, je moet gewoon iemand kennen die al Gmail heeft - een testgebruiker - en hopen dat hij jou uitnodigt om mee te doen. Elke testgebruiker krijgt van tijd tot tijd uitnodigingen.

En dus wordt Gmail een hype: het is schaars, dus gewild. Wat dat betreft gebeurt hetzelfde als met bijzondere boeken in kleine oplages: Juist omdat er niet zoveel van zijn, wil je het per se hebben. De geur van exclusiviteit straalt dan een beetje af op jezelf, denk ik. Je kan zeggen: ik heb één van de weinig exemplaren van...

Niet dat ik geen vrienden heb, maar ik ben benieuwd of lezers van dit weblog geïnteresseerd zijn in Gmail. Stuur me dan een mailtje, en ik stuur je een uitnodiging. Er is één maar: ik wil een link van jouw webpagina naar mijn weblog er voor terug. Want dat is goed voor het bezoekersaantal van dit log en voor een hoge Google-ranking.

Sneuper

lezend: David Seamands - Groeien naar volwassenheid

5 opmerkingen:

Bart zei

Send me an invite to gmail please.

This website is HILLARIOUS:

www.jibjab.com

Thanks

baleza@yahoo.com

Nzee Sheikh zei

good please me too..

arfeen@meripasand.com

Meri Pasand.com

Anoniem zei

Send me an invite to gmail please

p04ta@msn.com

big thanks

Anoniem zei

Send me an invite to gmail please

a_t_boersma@hotmail.com

Anoniem zei

heb je nog een Gmail invite over?

Alvast bedankt!
groeten van maggie

maggielowlands@yahoo.ie